top of page

sâm., 20 apr.

|

București

APRILIS : Clubbing BDSM

Inca un eveniment din seria si stilul clubbing va asteapta. Mai multe detalii le gasiti aici: https://fetlife.com/events/1487045

Registration is closed
See other events
 APRILIS : Clubbing BDSM
 APRILIS : Clubbing BDSM

Time & Location

20 apr. 2024, 22:00 EEST – 21 apr. 2024, 05:00 EEST

București, Strada Academiei 35-37, București 030167, Romania

Guests

About the event

Clubbing event - Va asteptam din nou la o noapte de distractie si trairi intense.

Nu mai numaram evenimentele de clubbing, suntem pur si simplu fericiti ca voi, cei care ati depasit bariere si ne sunteti alaturi, ati imbratisat o forma de socializare si manifestare noi pe "piata" bdsm din Bucuresti. Din nou cu promisiunea ca facem tot ce ne sta in putinta pentru ca sa va simtiti bine si sa impartasiti liber cu alti oameni un lifestyle incitant, tolerant si, nu in ultima instanta, sigur in manifestarile publice, din nou va asteptam in zona de clubbing.

Dress code : Fetish, All black, Nude accepted - doar in interiorul locatiei

Costul de participare :100 ron

Evenimentul este desfășurat sub principiile SSC (safe, sane, consesual)

Bauturile se pot achizitiona de la bar, in regim de club. Plata consumatiei se face direct la bar cu bani lichizi(cash) sau pe un cont Revolut.

We no longer count the clubbing events, we are simply happy that you, those who have overcome barriers and are with us, have embraced a new form of socialization and manifestation on the bdsm "market" in Bucharest.

Again with the promise that we do everything in our power to make you feel good and share freely with other people an exciting, tolerant and, not last resort, safe lifestyle in public events, we are waiting for you again in the clubbing area .

Dress code: Fetish, All black, Nude accepted - only inside the location

Participation cost: 100 ron

The event is held under the principles of SSC (safe, sane, consesual)

Drinks can be purchased from the bar, in club mode. Payment for consumption is made directly at the bar with cash or on a Revolut account.

Share this event

bottom of page