top of page

Kasta Concept

Bine ai venit in Universul nostru.

     Cu siguranta vrei sa stii cine suntem si, mai ales, de ce suntem si ce facem.

     Kasta este un grup de oameni tinuti impreuna de un lifestyle foarte special, asa zisul BDSM. Concretizam acest stil de viata in interactiuni private si publice, cu specific BDSM, foarte variate si personalizate dupa preferintele fiecaruia. Interactiunile publice se adreseaza unui public avizat si restrans care poate aprecia si evalua caracteristicile lor.

     De cand facem asta?

Conceptul a luat nastere in luna noiembrie 2017. Heliosmaxx a fondat gruparea Kasta cu scopul de a oferi un spatiu sigur și centralizat pentru iubitorii de BDSM. De atunci ei se întâlnesc, se educă, fac schimb de experiență și cel mai important: desfășoară activitatea pe care o îndrăgesc cu toții într-o oază de libertate ascunsa in mijlocul deșertului de prejudecăți oferit de viața cotidiană.

 
   Conceptul Kasta este foarte simplu si nu se constituie in pretentia vreunei descoperiri sau inventii.

   Conceptul consta in acordarea si recunoasterea libertatii absolute de manifestare prin acte cu specific BDSM pentru toti oamenii care simt si isi doresc acest lucru. Kasta nu impune reguli in afara de cele firesti ale codului SSC (safe-sane-consensual).

Siguranta e pe primul loc!

Afla mai multe!

    Ce urmarim?

     In primul rand sa ne traim liber fanteziile si erotismul oferit in dar fiintei umane de catre cine crede fiecare; sa asiguram un loc in care putem invata, face schimb de experienta si manifesta curiozitatea fata de semenii nostri, fara a fi judecati ; sa promovam si ajutam oamenii care vor sa inceapa acest stil de viata de pe pozitii deschise si transparente. Si nu in ultimul rand sa extindem prietenia noastra pentru oameni de pe alte meleaguri.
  Acestea fiind spuse va uram Bun venit si va incurajam sa parcurgeti continutul Site-ului nostru si sa va bucurati de sectiunile sale.

     Cum operam?

     Pentru ca aceste activitati sa se desfasoare in deplina siguranta si cu discretia absolut necesara raportata la zona sociala “normala” si profesionala, avem un spatiu adecvat si dedicat sub toate aspectele normelor de siguranta, habitat, igiena si confort.

     De ce Kasta?

Adoptand metaforic termenul structurii de casta, membrii grupului isi asuma responsabilitatea  ajutorului si sustinerii reciproce cat si a persoanelor ce intra in bdsm prin mijlocirea Kasta. 
    Structurarea societatii medievale in sistemul de caste a permis la vremea respectiva o segregare in sens pozitiv, evolutionist, a populatiei din statele/orasele emblematice din Europa si India. Apoi a fost extrapolata la nivel global in Europa si, cu siguranta, in alte zone de pe Terra.

    Exemple de structuri de tip “casta” – in Transilvania secolelor “mid age”, in orase cum sunt Sibiu, Brasov, au existat castele/breslele fierarilor, dogarilor si ale multor altora, care erau asociatii (actualele sindicate) profesionale. Dar in acele timpuri structura de breasla/casta se definea si printr-un sistem de viata culturala, sociala, de vestimentatie si- din pacate- fiscala. In India castele segregau populatia in clase sociale, de fapt, dar tot cu trasaturi si drepturi specifice si inegale.  
     Noi am ales o denumire generica pentru a evidentia ca suntem, in mod exclusiv, interesati de bdsm. Ca formam un grup de oameni  care imbratiseaza acest stil de viata si sunt dedicati. Acest lucru nu presupune ca facem discriminari, dimpotriva, suntem in comunicare permanenta cu alte structuri speciale ale societatii.

Suna interesant?

Hai sa ne cunoastem!

bottom of page